Comedy Town City Sounds

Zo, City Sounds zit er op en daarmee zijn we weer van start gegaan voor de komende negen maanden. In het begin was het podium wat onderbelicht en door de lifeoptredens in de tube naast ons was er wel wat lawaai op de achtergrond, maar alles kwam dan toch nog vrij snel snor. Op een festival zijn de speelomstandigheden altijd wat meer rock 'n roll dan in onze veilige jeugdhuis, waar we - zelfs als het helemaal binnenstebuiten gekeerd was - nog altijd in geen tijd een nieuw kabelke of een rolleke plakband zouden vinden.

Helaas voor de fans, maar het was gisteren het laatste optreden van De Troepen als collectief. Jammer vind ik persoonlijk, want conceptueel zat het redelijk sterk ineen. Vier comedians, vier stijlen en dus voor ieder wat wils. Mekaar om de 10 à 20 minuten afwisselend als waren het vier Russische soldaten die samen één geweer bedienen.

The Lunatics wisten het publiek te betoveren met hun impro comedy. (Plat) Antwerps Theater, Duitse porno, een kaping van een kruiwagen met een washandje, de moord bij de lavabo van de toiletten van de tuinbouwschool... Zeker het tweede deel wekte honger op naar meer van dit!

Geen opmerkingen: